Container stripping

Wanneer grote aantallen goederen vervoerd moeten worden, worden deze in de meeste gevallen middels een grote container vervoerd. Deze standaardmaat container zorgt ervoor dat vervoerders precies weten waar ze mee te maken hebben. Zo kan het vervoer makkelijk gepland worden met andere containers van hetzelfde formaat. Omdat de containers zo groot zijn, kunnen ook ontzettend veel goederen in één keer vervoerd worden. Het is daarom belangrijk dat de containers zo zorgvuldig mogelijk leeggehaald worden. Containers leeghalen wordt ook wel container stripping genoemd. De container wordt ‘gestript’ van de goederen die in de container aanwezig waren.

Verdere afhandeling van de goederen

Tijdens de container stripping is het ook belangrijk dat de labels op de goederen niet beschadigd raken. Wanneer dit wel zou gebeuren, zou het lastiger worden om te achterhalen welke dozen nou voor welke persoon en adres bestemd waren. De professionals van Henk Vlot Forwarding B.V. weten met hun jarenlange ervaring precies hoe ze het meest efficiënt een container kunnen leeghalen. Zo bent u verzekerd dat u de juiste spullen krijgt.

Container stripping

Container stripping bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u op zoek naar container stripping? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14
4175 LP Haaften

(0418) 745 390
(0418) 745 391
(0418) 745 392
(0418) 745 394
(0418) 745 395
(0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language