Container stuffing Duitsland

Een container kan tijdens het vervoeren van goederen veel te voorduren krijgen. Van drempels op de weg tot golven op zee. De containers kunnen gelukkig wel tegen een stootje. Dit is alleen niet altijd het geval voor de spullen ín de container. De container op de juiste wijze vullen, is daarom van groot belang voor het behoud van de goederen in de container. Een container vullen in Duitsland wordt ook wel container stuffing genoemd. Aan de hand van het type spullen, kunnen verschillende vultechnieken gebruikt worden. In veel gevallen wordt er voor gekozen om de goederen op pallets te plaatsen. Hierdoor wordt het makkelijker om de goederen weer uit de container te halen met een vorkheftruck.

Stevig op z’n plek

Tijdens het container stuffing in Duitsland is het belangrijk dat de goederen zo vastgezet worden dat ze niet kunnen bewegen in de container tijdens transport. Dit zorgt ervoor dat de kans op schade aan de goederen of container zo klein mogelijk wordt. Daarnaast zullen de mensen die de container moeten openen niet verrast worden door spullen die naar buiten vallen tijdens het openen van de container.

Container stuffing

Container stuffing Duitsland bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u in Duitsland op zoek naar container stuffing? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language