Container trucking

Ook voor container trucking zit u bij Henk Vlot Forwarding B.V. op de juiste plaats. Wij nemen het gehele proces rondom het vervoeren van een container uit handen voor u. Zo heeft u veel tijd over die u aan andere zaken kan besteden. Wij rijden uw container van en naar de gewenste plek zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Heeft u een container die over land vervoerd moet worden, of naar de haven zodat deze op de boot vervoerd kan worden? Geen probleem! Henk Vlot Forwarding B.V. regelt het gehele logistieke proces voor u. Wij bieden allerlei mogelijkheden binnen Europa aan, met een specialisatie in logistiek in Zwitserland.

Met onze eigen auto’s en onze vaste charters willen wij u een zo efficiënt mogelijk logistiek proces aanbieden. Met een team, bestaand uit drie specialisten, proberen wij dit voor u te realiseren. Naast container trucking kunt u ook voor allerlei andere werkzaamheden bij ons terecht. Zo voeren wij ook taken uit als stuffing & stripping en heavy-lift.

Heeft u interesse in container trucking door Henk Vlot Forwarding B.V.? Heeft u vragen over onze service? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen of te mailen. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.