Douane expediteur Europa

Goederen vervoeren tussen verschillende landen of continenten kan een grote opgave zijn. Zo moet er rekening gehouden worden met de douane die de artikelen moeten kunnen controleren. Daarnaast moet er contact worden opgenomen met vervoersbedrijven die in staat zijn om goederen over grote afstanden te vervoeren. Een douane expediteur Europa zorgt ervoor dat alle randzaken die bij het vervoeren van goederen aanwezig zijn, geregeld worden. Zo kan de verzender van de goederen zich focussen op de verhuizing terwijl de middenman voor een goede afhandeling zorgt. De expediteur heeft vaak veel connecties wat ervoor zorgt dat alle verzendingen soepel verlopen.

Taken van de bemiddelaar

De douane expediteur Europa wordt vaak als de bemiddelaar van het transport gezien. Hij of zij zorgt er namelijk voor dat alle contacten tussen de verschillende partijen worden gelegd. Daarnaast kan hij of zij verschillende contracten opstellen en wordt ervoor gezorgd dat alle producten door de douane kunnen. Uiteindelijk organiseert de expediteur alles rondom de verzending van de goederen.

Douane expediteur

Douane expediteur Europa bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u in Europa op zoek naar een douane expediteur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language