Douane faciliteiten

Ook alle douane faciliteiten kunt u laten overnemen door Henk Vlot Forwarding B.V. Als u producten gaat im- of exporteren zijn er een aantal formulieren die op orde moeten zijn voor de douane. Al dit werk kost u veel tijd die u misschien liever anders zou willen besteden. Daarom kunt u ook alle douane faciliteiten uit handen geven aan Henk Vlot Forwarding B.V.

Voor het invoeren van goederen in een ander land moet je aangifte doen. Allereerst moet er een formulier ingevuld worden waarmee de belasting en heffingen berekend worden. Ook moeten er een aantal formaliteiten vervuld worden voor er een product geïmporteerd mag worden in een ander land. Tot slot gaat de douane controleren op een aantal voorschriften op het gebied van milieu, veiligheid, economie en gezondheid.

Als u goederen wilt gaan invoeren in Nederland, moet u eerst belasting en invoerrechten betalen. Dit wordt bepaald door het land van oorsprong, het soort product en de douanewaarde. Invoerrechten worden bepaald door de Taric-code van een product.

Alle taken met betrekking tot de douane faciliteiten kunnen wij uit handen nemen. Zo zorgen wij ervoor dat het im- of exportproces zo goed en efficiënt mogelijk verloopt. Als u de douane faciliteiten door Henk Vlot Forwarding B.V. laat uitvoeren mag u er zeker van zijn dat alles nauwkeurig en kloppend is ingevuld. Voor al onze services bieden wij mogelijkheden door heel Europa, met de focus op Zwitserland.

Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze douane faciliteiten? Of heeft u interesse in onze service? Neem dan contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch of via e-mail bereiken.