Douane formaliteiten transport Zwitserland

Vervoeren van producten van en naar Europa kan een moeilijke opgave zijn wanneer iemand dit nog nooit gedaan heeft. Vooral de douane formaliteiten transport in Zwitserland kan veel vragen oproepen. Welke documenten zijn bijvoorbeeld nodig en waarom zijn documenten überhaupt in het leven geroepen? De documenten zorgen er vooral voor dat de douane weet waar de producten vandaan komen en voor wie ze bestemd zijn. Enkele voorbeelden van de documenten die nodig kunnen zijn bij het exporteren van goederen zijn: Certificaat van Oorsprong, T1 en T2 document, ATR document en een EUR2 document.

Het uitvoeren van producten

Tijdens het uitvoeren van producten naar personen buiten de EU moet er een uitvoeraangifte gedaan worden. Deze douane formaliteiten transport in Zwitserland kunt u in principe zelf doen, maar de meeste mensen kiezen ervoor om deze stappen uit te besteden. Dit scheelt namelijk een hoop kopzorgen en u weet zeker dat er geen stappen over het hoofd worden gezien.

Douane formaliteiten transport

Douane formaliteiten transport Zwitserland bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u in Zwitserland op zoek naar douane formaliteiten transport? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language