Douaneafhandeling België

Tijdens het importeren of exporteren van goederen naar en vanuit Europa is het belangrijk dat de betreffende douaneformaliteiten op de juiste manier afgehandeld worden. Deze douaneafhandeling in België zorgt er uiteindelijk voor dat uw producten zonder goede de grens over kunnen. Wanneer de papieren niet op de juiste manier zijn ingevuld of afgehandeld, kan dit voor problemen zorgen wanneer de goederen in het land van bestemming aankomen. Door de jarenlange ervaring weten de professionals van Henk Vlot Forwarding B.V. precies hoe ze op de juiste manier de douane van informatie kunnen voorzien over uw goederen.

Ook naar het Verenigd Koninkrijk

Na de Brexit is het een stuk lastiger geworden om goederen naar het Verenigd Koninkrijk te vervoeren. Ondanks dat het meer werk kost, weten de specialisten van Henk Vlot Forwarding B.V. precies wat er moet gebeuren om uw goederen toch op de juiste wijze in Groot-Brittannië te krijgen. Zo zorgen we met douaneafhandeling in België ervoor dat we alle zorgen over het vervoer van de spullen uit handen nemen en u zich bezig kunt houden met andere zaken.

Douaneafhandeling

Douaneafhandeling België bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u in België op zoek naar een douaneafhandeling? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language