Expediteur Hamburg

Heeft u een groot aantal goederen dat vervoert moet worden over een grote afstand? Dat kan een flinke klus zijn om dit allemaal goed voor elkaar te krijgen. Een expediteur Hamburg kan hierbij helpen. Deze persoon zorgt ervoor dat alle logistieke vraagstukken opgelost worden. Op deze manier hoeft u zich niet te buigen over de lastige documenten en contacten die geregeld moeten worden. U geeft deze persoon dus de opdracht en hij of zij geeft de transportbedrijven weer de opdracht om de goederen te vervoeren. Hij is dus de middenman tussen u en de transport bedrijven.

Eigen trailers bij Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Fowarding beschikt over eigen trailers. Deze hoeven dus niet bij een externe expediteur Hamburg gehuurd te worden. Bovendien kunnen we hoge kwaliteit garanderen door gebruik te maken van onze eigen containers. Naast de normale trailers is het ook mogelijk om gebruik te maken van een speciale container die tot 3 meter breed kan worden gemaakt. Henk Vlot Forwarding beschikt over alle vergunningen die komen kijken bij het vervoeren van zo’n trailer.

Expediteur

Expediteur Hamburg bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u in Hamburg op zoek naar een expediteur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language