Expediteur import Europa

In sommige gevallen moet er bij het importen van goederen zelf gezorgd worden voor een goede afloop van de verzending. Een expediteur import Europa kan hierbij helpen. Hij of zij regelt alles van het ophalen van het pakket tot de douanecontrole bij aankomst. Door een expediteur in te zetten, wordt de kans op fouten tijdens het verzenden van de goederen verkleind. Hierdoor bouwt u enige zekerheid in voor uzelf. De producten die u laat importen moeten bij aankomst in veel gevallen nog door de douane. Ook hier kan de expediteur bij helpen. Hij of zij weet namelijk precies wat de douane wel of niet accepteert.

Veel contacten

Door de jarenlange ervaring weten de professionals van Henk Vlot Forwarding precies met welke partijen ze in zee moeten gaan om een goede afhandeling van het transport te bewerkstelligen. Door een goede band met de andere partijen op te bouwen, kan geld bespaard worden. Hierdoor wordt de factuur voor de klus van de expediteur import Europa lager dan voorheen.

Expediteur import

Expediteur import Europa bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u in Europa op zoek naar een expediteur import? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language