Expediteur zeevracht België

Wanneer u goederen wilt vervoeren naar andere landen of continenten overzees, heeft u twee keuzes als het om transportmethode gaat: zeevracht en luchtvracht. Luchtvracht is een stuk duurder en een vliegtuig kan veel minder goederen in één keer vervoeren dan een vrachtschip. Luchtvracht is wel een stuk sneller dan zeevracht. Een expediteur zeevracht België zorgt ervoor dat alle randzaken rondom het vervoer geregeld worden. Zo hoeft u zich niet druk te maken over lastige zaken zoals douane maar kunt u zich volledig focussen op de verhuizing van uw goederen.

Ervaren professionals

Door de jarenlange ervaring van onze professionals, weten we als geen ander hoe we zonder problemen goederen kunnen vervoeren. De expediteur zeevracht België zorgt voor een soepel verloop van het goederentransport in de haven en zal ervoor zorgen dat de goederen in perfecte staat op de bestemming zullen aankomen. Laat niets aan het toeval over en neem contact op met Henk Vlot Forwarding voor het vervoeren van uw goederen.

Expediteur zeevracht

Expediteur zeevracht België bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u in België op zoek naar een expediteur zeevracht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language