Forwarding Rotterdam

Bij het vervoeren van goederen tussen verschillende landen of continenten komt meer kijken dan in eerste instantie gedacht wordt. Naast het vervoersmiddel zelf, moeten tal van administratieve taken verricht worden voordat het transport tot een goed einde gebracht kan worden. Henk Vlot Forwarding Rotterdam neemt al deze taken op zich. Het douanewerk is essentieel voor een goed verloop van het transport. Ook hier neemt Henk Vlot al de lastige taken uit handen. Denk hierbij aan het regelen van alle vergunningen en zorgen dat alle producten daadwerkelijk door de douane mogen. Zo zult u nooit voor vervelende verassingen komen te staan.

Formaliteiten bij de douane

Bij de douane moeten verschillende formaliteiten afgehandeld worden voordat er goederen vervoerd kunnen worden. Bij Henk Vlot Forwarding Rotterdam zijn verschillende professionals aanwezig die zulke papieren in orde kunnen brengen. Een greep uit de formaliteiten die nodig kunnen zijn bij het vervoer van goederen zijn: transitaangiften, uitvoerdocumentatie, oorsprongzaken, fiscale vertegenwoordiging, invoeraangifte. Voor een leek is deze papieren rond krijgen een grote opgave; voor ons dagelijkse kost.

Forwarding

Henk Vlot Forwarding B.V. Rotterdam

Henk Vlot Forwarding B.V. Rotterdam is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u op zoek naar een expediteur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language