Heavy Lift

Henk Vlot Forwarding B.V. is gespecialiseerd in het behandelen van heavy lift stukken. Zo kunnen wij in onze overslag loods stukken tot wel 40 ton kwijt. Een stuk behoort tot de categorie heavy lift als het erg zwaar is en niet deelbaar is. Hierdoor moeten er speciale stappen worden genomen tijdens het logistieke proces.

Als u ervoor kiest om een zwaar stuk te gaan vervoeren komen hier een aantal zaken bij kijken. In sommige gevallen moet er een speciaal vervoersprogramma voor gemaakt worden omdat het individueel vervoerd wordt. Henk Vlot Forwarding B.V. is een specialist op het gebied van heavy lift. Wij kunnen het gehele logistieke proces van u overnemen. Zo heeft u geen omkijken meer naar het verplaatsen van uw product van de ene naar de andere plaats.

Wij willen er uiteraard voor zorgen dat uw heavy lift stuk zo efficiënt mogelijk wordt vervoerd. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om te zorgen zodat er geen tijd verspild wordt tijdens het vervoeren. Dit zullen wij realiseren met ons team dat bestaat uit drie specialisten op het gebied van uitgebreide logistieke dienstverleningen. Zij bieden u mogelijkheden over geheel Europa, echter zijn wij gespecialiseerd in dienstverleningen van en naar Zwitserland.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze heavy lift service? Of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als via mail te bereiken. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.