Henk Vlot Transport BV

Uw allround partner in zeecontainervervoer

Henk Vlot Transport bv is dé specialist op het gebied van one-way containervervoer. Wij zijn volledig uitgerust om alle soorten zeecontainers, inclusief gekoelde containers en containers met gevaarlijke stoffen, vlot naar uw bestemming te vervoeren. Met behulp van onze eigen terminal in Haaften en de inzet van veertig eenheden, waaronder LZV’s, bedienen we heel Europa.

Dynamisch familiebedrijf

Oprichter Henk Vlot is in 1973 begonnen met één wagen, veel lef, en een persoonlijke missie. ‘Het was mijn droom om een eigen succesvolle logistieke onderneming te runnen,’ vertelt Vlot. Inmiddels staat er een dynamisch familiebedrijf. ‘Ik heb er slapeloze nachten van gehad en dag en nacht gewerkt, maar mijn droom is werkelijkheid geworden. Je moet proberen en durven in het leven.’

Faciliteiten Haaften

In Haaften beschikken we over een multifunctioneel terrein van ca. 6 hectare, waar wij naast het parkeren van onze vrachtwagens ook uw op- en overslag kunnen verzorgen op onze Terminal Met onze reachstacker (40 ton) handelen wij vrijwel alle soorten containers. We beschikken over meerdere gediplomeerde heftruckchauffeurs, welke u tussen 08.00 en 22.00 uur van dienst zijn. Een eigen werkplaats met hefbrug, een wasplaats en een tankstation behoren tot de faciliteiten.

Vlot op uw bestemming!