Internationaal transport Hamburg

Bij internationaal transport in Hamburg komen veel zaken kijken die van essentieel belang zijn voor het goed verlopen van het transport. Denk bijvoorbeeld aan de juiste douanepapieren. Door de douanepapieren op de juiste manieren in te vullen, weet u zeker dat de douane uw goederen in het land van bestemming zal laten. Daarnaast is het vullen van de container ook van groot belang. Wanneer een container op een verkeerde manier gevuld wordt, kan dit namelijk resulteren in schade aan de spullen of container zelf. Een expediteur zorgt ervoor dat de verschillende transportbedrijven weten van de zending. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle papieren op orde zijn.

Op de juiste manier een container vullen

Containers kunnen tijdens een internationaal transport in Hamburg veel te verduren krijgen. Het is daarom noodzakelijk om de containers op een juiste manier te vullen, zodat de producten niet kunnen schuiven of bewegen in de container tijdens het transport. Dit wordt vaak gedaan door de container helemaal te vullen zodat de producten geen kant op kunnen. Wanneer de producten de container niet helemaal vullen, worden er extra elementen in de container geplaatst zodat de producten vast op hun plek blijven staan.

Internationaal transport

Internationaal transport Hamburg bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u in Hamburg op zoek naar internationaal transport? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language