Logistiek partner

Wilt u een zaak of spullen verhuizen naar een ander land of continent? Dan is het hebben van een logistiek partner een must. Deze partner zorgt ervoor dat alle lastige stappen voor u weggenomen worden. Deze man is eigenlijk de tussenpersoon tussen u en de verschillende transportbedrijven. Zo worden de lastige gesprekken bij u uit handen genomen. De partner zorgt daarnaast voor alle documenten die nodig zijn om goederen te vervoeren over de grens. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan bij de douane en komen de spullen gewoon aan op het adres wat u voor ogen had.

Bijzonder vervoer

Bij Henk Vlot Forwarding B.V. hebben we de mogelijkheid om grote objecten te vervoeren. Er is namelijk een speciale trailer aanwezig die verbreedbaar is tot 3 meter. Hierdoor wordt het mogelijk om spullen te vervoeren die normaal gesproken niet vervoerd zouden kunnen worden. Henk Vlot Forwading heeft alle vergunningen in bezit om deze speciale trucks te mogen rijden. Dit maakt Henk Vlot tot een logistiek partner waar u blij mee kunt zijn.

Logistiek partner

Logistiek partner bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u op zoek naar een logistiek partner? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14
4175 LP Haaften

(0418) 745 390
(0418) 745 391
(0418) 745 392
(0418) 745 394
(0418) 745 395
(0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language