Overslag

Een van de diensten van Henk Vlot Forwarding B.V. is overslag. Wij zorgen ervoor dat uw stukken van de ene naar de andere vervoersmodaliteit worden verplaatst. Uw verpakte producten moeten wellicht eerst met een boot vervoerd worden en later met een vrachtwagen of trein. Voor overslag beschikken wij over allerlei middelen. Zo kunnen wij vrijwel alle producten overbrengen met een hijskraan, lopende band of vorkheftruk.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat u geen werkzaamheden heeft aan het vervoeren van uw stukken. Wij zullen zo efficiënt mogelijk te werk gaan zodat er niet onnodig tijd verspild wordt tijdens het vervoeren van uw stukken. Overslagwerkzaamheden door Henk Vlot Forwarding B.V. zijn mogelijk in heel Europa, met een focus op Zwitserland.

Naast overslag bent u ook aan het juiste adres voor logistieke diensten als stuffing & stripping en heavy-lift. Wij zorgen er met ons team van drie specialisten voor dat alle uitgebreide logistieke dienstverleningen zo efficiënt en goed mogelijk worden uitgevoerd. Wij kunnen het gehele transportproces voor u uit handen nemen.

Heeft u interesse in de service overlag van Henk Vlot Forwarding B.V.? Heeft u vragen over overslag? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.