Overslagbedrijf Duitsland

Als overslagbedrijf in de buurt van Duitsland zijn wij een essentiële schakel gespecialiseerd in het laden, lossen, opslaan en verplaatsen van goederen. We fungeren als schakel in de logistieke keten, waarbij wij de overdracht van goederen faciliteren tussen verschillende transportmiddelen, zoals vrachtwagens, treinen of schepen. We zorgen ervoor dat de goederen probleemloos van het ene transportmiddel naar het andere worden overgebracht.

Het proces

Bij een overslagbedrijf in de buurt van Duitsland vinden veel activiteiten plaats. Ons ervaren personeel is bekwaam in het verwerken van verschillende soorten goederen, van bulkvracht tot gevoelige of waardevolle lading. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en apparatuur, zoals kranen, heftrucks en transportbanden. Naast dat wij het verplaatsen van goederen bieden, bieden wij ook nog andere aanvullende diensten aan, zoals opslag, voorraadbeheer, verpakking, labeling en distributie. Wij begrijpen het belang van nauwkeurige administratie en transparantie in de logistieke processen en zorgen voor een effectieve communicatie in samenwerking met andere schakels.

Overslagbedrijf

Henk Vlot Forwarding B.V. fungeert als schakel in de logistieke keten

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u op zoek naar een overslagbedrijf in de buurt van Duitsland en omstreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language