Stuffing & Stripping

Henk Vlot Forwarding B.V. is gespecialiseerd in allerlei uitgebreide logistieke dienstverleningen, zo ook stuffing & stripping. In het logistieke proces kunt u allerlei soorten vervoersmiddelen gebruiken. Als u verschillende vervoersmiddelen gebruikt moeten de producten uiteraard van de een naar de ander overgezet worden. Dit kunnen wij van u overnemen. Door Henk Vlot Forwarding B.V. de stuffing & stripping over te laten nemen, hoeft u zelf geen tijd meer te besteden aan het transport.

Stuffing houdt in dat wij uw stukken plaatsen in bijvoorbeeld een container. Hierna zijn ze klaar voor vervoer, zonder dat u er zelf tijd in heeft moeten steken om dit te regelen. Stripping is het uitladen van uw stukken uit een container. Tijdens overslag zijn beide werkzaamheden die moeten gebeuren. Door stuffing & stripping uit te laten voeren door ons, zorgen wij dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurd. Wij willen voorkomen dat uw stukken langer onderweg zijn dan nodig. Ook benutten wij de ruimte zo goed mogelijk zodat u niet voor meer betaald dan nodig.

Naast stuffing & stripping kunt u bij ons terecht voor overslag van uw stukken en voor heavy-lifting.  Wij willen ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw producten. Met ons team, dat bestaat uit drie specialisten, kunnen wij u een compleet pakket van uitgebreide logistieke dienstverleningen bieden. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Zwitserland, maar wij bieden ook mogelijkheden van onze diensten in geheel Europa.

Bij interesse in  stuffing & stripping of informatie en/of vragen over de service van Henk Vlot Forwarding B.V. kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen, ons te bellen of te mailen.