Stukgoed afhandeling België

Bij Henk Vlot Forwarding B.V. zijn wij er ook voor de afhandeling van stukgoed in België en omstreken. Dit houdt in dat wij ook transport doen van individuele items of stukken goederen. Stukgoed afhandeling omvat het laden, lossen, opslaan en distribueren van goederen die niet gebundeld zijn in grote hoeveelheden of containers. Deze werkzaamheden voeren wij vaak uit in havens, terminals, magazijnen of distributiecentra.

Alle soorten stukgoed

Onder de afhandeling van stukgoed in België vallen hoogwaardige producten, goederen met bijzondere afmetingen of losse pallets. Het vervoeren van stukgoed kan een belangrijk onderdeel zijn binnen u bedrijf. Daarom zullen wij ook zorgvuldig te werk gaan en er voor zorgen dat alles veilig en op tijd op de bestemming aankomt. We zijn volledig uitgerust om alle soorten stuk goed te vervoeren, inclusief gekoelde containers en containers met gevaarlijke stoffen. Heeft u een specifieke vraag over de afhandeling van uw stukgoed? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Stukgoed afhandeling

Logistiek partner bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u op zoek naar een logistiek partner voor de afhandeling van stukgoed in België en omstreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language