Stukgoed transport

Bij Henk Vlot Forwarding B.V. staan wij voor u klaar als het gaat om de transport van stukgoed. Stukgoed verwijst naar het vervoeren van individuele items of stukken goederen die niet gebundeld zijn in grote hoeveelheden of containers. Stukgoed afhandeling omvat het laden, lossen, opslaan en distribueren van goederen. Deze werkzaamheden voeren wij vaak uit in havens, terminals, magazijnen of distributiecentra.

Veilig en efficiënt vervoer van individuele goederen

Bij de transport van stukgoed praten we vaak over goederen die apart verpakt, gelabeld en behandeld moeten worden. Het is vooral relevant voor bedrijven die individuele producten, reserveonderdelen, monsters, kunstwerken of andere losse items moeten vervoeren. We zijn bij Henk Vlot Forwarding B.V. volledig uitgerust om alle soorten stuk goed te vervoeren, inclusief gekoelde containers en containers met gevaarlijke stoffen. Heeft u een specifieke vraag over de transport van uw stukgoed? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Stukgoed transport / vervoer

De transport van stukgoed bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u op zoek naar een logistiek partner voor de transport van stukgoed? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14
4175 LP Haaften

(0418) 745 390
(0418) 745 391
(0418) 745 392
(0418) 745 394
(0418) 745 395
(0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language