Transporteur Europa

De zaak uitbreiden naar het buitenland is een grote stap. Allereest moet natuurlijk bepaald worden of het überhaupt rendabel is om naar het buitenland uit te breiden of te verhuizen. Nadat dit alles bepaald is, wordt het zaak om de verhuizing te plannen. De benodigde apparatuur moet namelijk wel bij de nieuwe locatie terecht komen voordat de werkzaamheden daar van start kunnen gaan. Een transporteur die het transport op zich neemt in Europa en omstreken, kan dan een grote opluchting zijn. Door deze persoon hoeft u zich niet meer druk te maken over alle randzaken die komen kijken bij het vervoeren van spullen over de grens.

Een logistiek partner waar u blij mee kunt zijn!

We bieden bij Henk Vlot Forwarding B.V. ook de mogelijkheid om uw grote objecten te vervoeren. Dit doen wij met onze speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter. Met deze speciale trailer word het voor onze transporteur mogelijk om objecten te vervoeren in Europa en omstreken, die u anders niet had kunnen mee nemen. We beschikken over alle vergunningen om deze speciale trucks te rijden, dit maakt ons dan ook een logistiek partner waar u blij mee kunt zijn!

Transport / Transporteur

Transport / Transporteur bij Henk Vlot Forwarding B.V.

Henk Vlot Forwarding B.V. is opgericht in december 2016 als onderdeel van Henk Vlot Transport. Ons bedrijf fungeert als dienstverlenende expediteur onder de vlag van de moedermaatschappij, en heeft als hoofddoel het organiseren van diverse logistieke vraagstukken voor onze cliënten. Zo bieden wij onder andere overslagdiensten, stukgoedafhandeling in de haven, het strippen en stuffen van containers en transportdiensten van en naar verschillende landen. Inmiddels heeft HVF zijn plaats veroverd in de logistieke dienstverlening, met Zwitserland als ons belangrijkste aandachtsgebied. Wij beschikken over trailers, waaronder een speciale trailer die verbreedbaar is tot 3 meter, en alle benodigde vergunningen heeft. Bij HVF kunt u rekenen op neutraliteit, uitstekende service en oplossingsgericht denken, zodat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming aankomen. Bent u op zoek naar een transporteur voor uw transport in Europa en omstreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon.

Bekijk alle diensten van Henk Vlot Forwarding

Henk Vlot Forwarding

Marijkestraat 14 4175 LP Haaften

(0418) 745 390 (0418) 745 391 (0418) 745 392 (0418) 745 394 (0418) 745 395 (0418) 745 396

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Switch The Language