Diensten

Forwarding

Bij Henk Vlot Forwarding houden wij ons bezig met logistieke vraagstukken die door onze klanten worden gesteld. Als de expeditie tak van Henk Vlot Transport houden wij ons bezig met zaken als overslag, stukgoedafhandeling, strippen en stuffen. Tijdens onze werkzaamheden hebben we oog voor onze klant en verzekeren wij u van het gewenste resultaat. We beschikken over een modern wagenpark, inclusief speciale trailers. Al onze chauffeurs zijn voorzien van de juiste diploma’s en certificaten om uw transport uit te voeren. Dit betekent dat wij niet alleen het transport regelen, maar ook alle voorbereidingen en nazorg die hiervoor nodig zijn. Forwarding houdt in dat wij de totale organisatie van goederen tot aan de eindbestemming verzorgen.

Forwarding-12

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en met veel plezier zullen wij u te woord staan. Tijdens het forwardingproces ontvangt u regelmatig statusupdates en blijft u volledig op de hoogte van de status van uw goederen. Met veel plezier nemen wij uw zorgen uit handen!

Stukgoed afhandeling

Als expeditie tak zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van Stukgoederen/Groepage in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië en Zwitserland

Denkt u hierbij aan:

  • Machines
  • Kisten
  • Kratten
  • Pallet

Daarnaast verzorgen wij Transport voor goederen die niet binnen de standaard maten vallen, voor zowel Nationaal als Internationaal transport.

Voor meer informatie, neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Forwarding-10

Overslag

We beschikken over een overslagterminal waarbij we goederen direct kunnen overladen in de voor u gewenste transportmodaliteit.

  • Lossen van Containers, waarbij we de goederen zo snel mogelijk naar de gewenste eindbestemming vervoeren.
  • Laden van Containers: Goederen die vanuit verschillende bestemmingen van binnen en buiten de EU bij ons binnen zijn gekomen, worden zeewaardig geladen en vastgezet.
  • Crossdocking: Binnengekomen goederen worden zo snel mogelijk overgeladen naar de eindbestemming.

Opslag

Voor de opslag beschikken wij over een eigen Warehouse van 1000m2.

Douaneafhandeling

Douaneformaliteiten

Douane vraagstukken zijn vaak lastig, en dat begrijpen we heel goed. Hierin kunnen wij, waar nodig, aanvullende ondersteuning bieden, in samenwerking met onze Douaneagent.

Mogelijke vraagstukken bestaan uit:

  • Inklaringen
  • Uitklaringen
  • Transitodocumentatie
Forwarding-17

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voel u vrij om ons te contacteren via de onderstaande knoppen. Ons team zal proberen zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

Switch The Language