Transport

Vertrouw op Henk Vlot Transport als uw specialist in zeecontainer vervoer

Op zoek naar een transportpartner voor het vervoer van zeecontainers? Dan is Henk Vlot Transport dé specialist die u zoekt. Wij kunnen alle soorten zeecontainers vervoeren, inclusief gekoelde containers en containers met gevaarlijke stoffen. Met onze eigen terminal in Haaften en de inzet van 35 eenheden bedienen we geheel West-Europa. Of u nu slechts één container wilt vervoeren of op zoek bent naar een vervoersoplossing voor grote volumes, wij bieden de nodige expertise en capaciteit om u te helpen. Ontdek de voordelen van het werken met Henk Vlot Transport, de specialist op het gebied van one-way containervervoer.

Veel lef, één wagen en een persoonlijke missie

In 2023 hebben wij ons 50-jarig jubileum gevierd als dynamisch familiebedrijf. In 1973 begon oprichter Henk Vlot met maar één vrachtwagen. ‘Het was mijn droom om een eigen succesvol transportbedrijf te runnen,’ vertelt Vlot. Met slapeloze nachten en dag en nacht werken, is zijn droom werkelijkheid geworden. Al 50 jaar lang bieden wij logistieke oplossingen op maat voor al onze klanten. Dat doen we met dezelfde passie, toewijding en ondernemerschap als onze oprichter. En dat is precies wat ons heeft gebracht waar we vandaag zijn: een betrouwbare en professionele partner voor al uw transportbehoeften.

Multifunctioneel terrein

In Haaften hebben we een multifunctioneel terrein van ongeveer 6 hectare tot onze beschikking. Naast het parkeren van vrachtwagens, bieden we ook opslag- en overslagdiensten aan op onze terminal. Met onze 40-tons containertruck kunnen we vrijwel alle soorten containers handelen. Verder hebben we een eigen werkplaats met 2 hefbrug, wasplaats en tanklocatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voel u vrij om ons te contacteren via de onderstaande knoppen. Ons team zal proberen zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

Switch The Language